SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
TR
EN


Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı >Yemek Listesi
Yemek Listesi

1.04.2019 Tarhana Çorbası Etli Nohut Tel Ş. Pirinç Pilavı Yoğurt 982
2.04.2019 Bahçıvan Çorbası Tepsi Köfte (Püreli) Soslu Makarna Mevsim Salata 1005
3.04.2019 Krot. Domates Çorbası Orman Kebabı Bulgur Pilavı Sütlaç 1124
4.04.2019 K. Mercimek Çorbası Tas Kebap Arpa Ş. Pirinç Pilavı Şekerpare 1210
5.04.2019 Ezogelin Çorbası Tavuk Baget Mısırlı Pirinç Pilavı Elma 1084
8.04.2019 Tarhana Çorbası Sebzeli Köfte Tel Ş. Pirinç Pilavı Yoğurt 1054
9.04.2019 Alaca Çorbası Fırın Tavuk But Garnitürlü Pirinç Pilav Ayran 1090
10.04.2019 K. Mercimek Çorbası Etli Kuru Fasulye Tel Ş. Pirinç Pilavı Mevsim Salata 982
11.04.2019 Düğün Çorbası Mantarlı Et Sote Arpa Ş.Pirinç Pilavı Tiramisu 1210
12.04.2019 Tavuk Suyu Çorbası Kıymalı Patates Musakka Bulgur Pilavı Havuç tarator 1020
15.04.2019 Gendime  Çorbası İnegöl Köfte ( Püreli ) Arpa Ş.Pirinç Pilavı Ayran 1014
16.04.2019 Kremalı Sebze Çorbası Bahçavan Kebap Bulgur Pilavı Yoğurt 970
17.04.2019 Ezogelin Çorba Etli Nohut Tel Ş. Pirinç Pilavı Tel Kadayıflı Muhallebı 1154
18.04.2019 Krot. Domates Çorbası Akçaabat Köfte ( Püreli ) Yoğurtlu Garnitürlü Makarna Elma 890
19.04.2019 Arpa Ş. Çorbası Çoban Kavurma Tel Ş. Pirinç Pilavı Köstebek Pasta 1214
22.04.2019 Tarhana Çorbası Tavuk Baget Arpa Ş. Pirinç Pilavı Ayran 972
24.04.2019 K. Mercimek Çorbası Etli Kuru Fasulye Tel Ş. Pirinç Pilavı Yoğurt 971
25.04.2019 Kremalı Sebze Çorbası Et Kavurma Arpa Ş. Pirinç Pilavı Kakaolu Puding 1196
26.04.2019 K. Mercimek Çorbası Kadınbudu Köfte Soslu Makarna Cacık 966
29.04.2019 Gendime Çorba Kasap Köfte+Patates Kızartması Tel Ş. Pirinç Pilavı Mevsim Salata 1032
30.04.2019 Ezogelin Çorbası Etli Nohut Arpa Ş. Pirinç Pilavı Haşhaşlı Revani Revani 1074

 

 

Tas Kebap, Çoban Kavurma, Et kavurma, Et Sote, Mantarlı Et Sote vb. et yemeklerinde 1 porsiyonda bulunması gereken et  miktarı (pişmiş)   84gr 
Karnıyarık, Kıymalı Musakka, Orman Kebabı,    Etli Mevsim Türlü Etli Taze Fasulye,Etli Nohut, Etli Kuru Fasulye vb. etli sebze ve etli bakliyat yemeklerinde 1 porsiyonda  bulunması gereken et miktarı (Pişmiş)   42gr 
Kasap Köfte, Akçabat Köfte, İnegöl Köfte vb. köfte yemeklerinde 1 porsiyonda bulunması gereken köfte miktarı (Pişmiş)   85gr 
Hasan Paşa Köfte, İzmir Köfte, Kadınbudu Köfte vb. soslu veya içi dolgulu köfte yemeklerinde 1 porsiyonda bulunması gereken köfte miktarı (Pişmiş)   95gr 




Copyright © | T.C. Sinop Üniversitesi | Tüm Hakları Saklıdır | 2016