SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
TR
EN


Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı >Yemek Listesi
Yemek Listesi

 

01.11.2019 K. Mercimek çorbası Patlıcan Musakka A.Şehriyeli Pirinç Pilavı Şekerpare 1185
04.11.2019 Tarhana Çorbası Etli Nohut Tel Ş. Pirinç Pilavı Yoğurt 1080
05.11.2019 Alaca Çorbası Püreli Kebap Mısırlı P.Pilavı Mandalina 978
06.11.2019 Kron. Domates Çorbası Tavuk Sote Bulgur Pilavı Revani 848
07.11.2019 Yeşil Mercimek Çorba Akçaabat Köfte (Püreli) Domates soslu Makarna Yoğurt/Ayran 1289
08.11.2019 Ezogelin Çorbası Orman Kebabı Arpa Ş. Pirinç Pilavı Bisküvili Supangle 1032
11.11.2019 S.Mercimek Çorbası Kuru Fasulye Tel Ş. Pirinç Pilavı Ayran 1286
12.11.2019 Sebze Çorbası Patates Oturtma Yoğurtlu Makarna Komposto 980
13.11.2019  Kron.Domates Çorbası Etli Türlü Arpa Ş.Pirinç Pilavı Puding 843
14.11.2019 Köylü Çorbası Tavuk Bağet Haşlama(Garnitür) Soslu Makarna Elma 1167
15.11.2019 Şehriye Çorbası Sebzeli Et Kavurma Arpa.Şehriyeli Pirinç Pilavı Sütlü İrmik Helvası 1190
18.11.2019 Yayla Çorbası Etli Nohut Şehriyeli Bulgur Pilavı Turşu 1108
19.11.2019 K. Mercimek Çorbası Tas Kebabı  Nohutlu Pirinç Pilavı Şekerpare 900
20.11.2019 Köylü Çorbası Patlıcan Musakka Bulgur Pilavı Cacık 790
21.11.2019 Ezogelin Çorbası Fırın Tavuk But Peynirli Makarna Ayran 1200
22.11.2019 Tavuk Suyu Çorbası Tepsi Köfte Püreli Tel Ş. Pirinç Pilavı Mevsim Salata 890
25.11.2019 Süzme Mercimek Çorbası Etli Kuru Fasulye A.Şehriyeli Pirinç Pilavı Mandalina 950
26.11.2019 Kron. Domates Çorbası Çoban Kavurma Nohutlu Pirinç Pilavı Etimek Tatlısı 980
27.11.2019 Ezogelin Çorbası Sebzeli Tavuk Sote Peynirli Erişte Makarna Ayran 890
28.11.2019 Şehriye Çorbası Sebzeli Fırın Köfte Pirinç Pilavı Mevsim Salata 928
29.11.2019 Yayla Çorbası Orman Kebabı Bulgur Pilavı Kakaolu Puding 980

 

  Tas Kebap, Çoban Kavurma, Et kavurma, Et Sote, Mantarlı Et Sote vb. et yemeklerinde 1 porsiyonda bulunması gereken et  miktarı (pişmiş)   84 gr 
 Karnıyarık, Kıymalı Musakka, Orman Kebabı,    Etli Mevsim Türlü Etli Taze Fasulye,Etli Nohut, Etli Kuru Fasulye vb. etli sebze ve etli bakliyat yemeklerinde 1 porsiyonda  bulunması gereken et miktarı (Pişmiş)   42 gr 
 Kasap Köfte, Akçabat Köfte, İnegöl Köfte vb. köfte yemeklerinde 1 porsiyonda bulunması gereken köfte miktarı (Pişmiş)   85 gr 
 Hasan Paşa Köfte, İzmir Köfte, Kadınbudu Köfte vb. soslu veya içi dolgulu köfte yemeklerinde 1 porsiyonda bulunması gereken köfte miktarı (Pişmiş)   95 gr 

 

 

 
   




Copyright © | T.C. Sinop Üniversitesi | Tüm Hakları Saklıdır | 2016